Stephen Kingin roolit elokuvissaan

Creepshow 2 Rekkakuski pätkässä Hitchhiker
Creepshow Jordy Verrill
Kultaiset vuodet Bussikuski
Maximum Overdrive Mies raha-automaatilla
Uinu, Uinu Lemmikkini Pastori hautajaisissa
Rose Red Pizzalähetti
Unissakävelijät Hautausmaan vahtimestari
Myrskyn Silmässä Hämäräperäinen lakimies TV-mainoksessa
The Langoliers Johtokunnan puheenjohtaja
Hohto (minisarja) Cage Creed, bändin keulahahmo
Tukikohta Teddy Weizak
Kirous Apteekkari

Filmografia

Elokuvan nimi VuosiOhjaajaLähdeteos
The Mist 2007 Ohj. Frank Darabont n/a
1408 2007 Ohj. Mikael Håfström n/a
Desperation 2006 TV-elokuva Ohj.Mick Garris n/a
Salainen Ikkuna (Secret Window) 2004 Ohj. David Koepp n/a
The Man in the Black Suit 2004 Ohj. Nicholas Mariani (Lyhytelokuva) n/a
Salem's Lot 2004 Ohj.Mikael Salomon (TV) n/a
Riding the Bullet 2004 Ohj. Mick Garris n/a
Kingdom Hospital 2004 Ohj. Craig R. Baxley (TV-SARJA) n/a
The Diary of Ellen Rimbauer 2003 Ohj. Craig R. Baxley n/a
Autopsy Room Four 2003 Ohj.Stephen Zakman (Lyhytelokuva) n/a
Unensieppaaja(Dreamcatcher ) 2003 Ohj. Lawrence Kasdan n/a
Night Surf 2002 Ohj. Peter Sullivan n/a
Nightmares and Dreamscapes 2006 ohjaus mm. Brian Henson n/a
Rainy Season 2002 Ohj. Nick Wauters (Lyhytelokuva) n/a
Rose Red 2002 Tv-elokuva. Ohj. Craig R. Baxley n/a
Strawberry Spring 2001 Ohj.Doveed Linder (lyhytelokuva) n/a
Pedon sydän(Hearts in Atlantis) 2001 Ohj. Scott Hicks n/a
Paranoid 2000 Ohj.Jay Holben (Lyhytelokuva) n/a
Myrskyn Silmässä (The Storm of the Century 1999 Tv-elokuva.Ohj. Craig R.Baxley n/a
Vihreä Maili(The Green Mile) 1999 Ohj. Frank Darabont n/a
Etevä Oppilas(Apt Pupil) 1998 Ohj. Brian Singer n/a
The Revelations of Becka Paulson 1997 Tv-elokuva. Ohj. Steven Weber n/a
Kuoleman Rekat(Trucks) 1997 Tv-elokuva. Ohj. Chris Thomson n/a
Hohto(The Shining) 1997 Tv-elokuva.Ohj. Mick Garris n/a
Quicksilver Highway 1997 Tv-elokuva. Ohj. Mick Garris n/a
Yölentäjä(The Night Flier) 1997 Ohj.Mark Pavia n/a
Kirous(Thinner) 1996 Ohj. Tom Holland n/a
Luunmurskaaja(The Mangler) 1995 Ohj. Tobe Hooper n/a
Langolieerit(The Langoliers) 1995 Tv-elokuva. Ohj. Tom Holland n/a
Dolores Clairborne 1995 Ohj. Taylor Hackford n/a
Tukikohta(The Stand) 1994 Tv-elokuva. Ohj. Mick Garris n/a
Rita Hayworth - Avain Pakoon(The Shawshank Redemption) 1994 Ohj. Frank Darabont n/a
Kolkuttajat(Tommyknockers) 1993 Tv-elokuva.Ohj. John Power n/a
Tarpeellista Tavaraa(Needful Things) 1993 Ohj. Fraser Clarke Heston n/a
Pimeä puoli (The Dark Half) 1993 Ohj. George A. Romero n/a
Unissakävelijät(Sleepwalkers) 1992 Ohj. Mick Garris n/a
Nuoruuden Himo(Sometimes They Come Back) 1991 Tv-elokuva.Ohj. Tom McLoughlin n/a
Kultaiset Vuodet(The Golden Years) 1991 Ohj. Coulter, Fink, Cornick & Tolkin (TV-SARJA) n/a
Piina(Misery) 1990 Ohj. Rob Reiner n/a
Se(It) 1990 Tv-elokuva. Ohj. Tommy Lee Wallace n/a
Yövuoro(Graveyard Shift) 1990 Ohj. Ralph S. Singleton n/a
Uinu, uinu Lemmikkini(Pet Semetary) 1989 Ohj. Mary Lambert n/a
Juokse tai Kuole (The Running Man) 1987 Ohj. Paul Michael Glaser n/a
Creepshow II 1987 Ohj. Michael Gornick n/a
Viimeinen Kesä(Stand By Me) 1986 Ohj. Rob Reiner n/a
Maximum Overdrive 1986 Ohj. Stephen King n/a
Paholaisen silmät(Cat's Eye) 1985 Ohj. Lewis Teague n/a
Hopealuoti(Silver Bullet) 1985 Ohj. Daniel Attias n/a
Tulessa Syntynyt(Firestarter) 1984 Ohj. Mark L. Lester n/a
Maissilapset(Children of the Corn) 1984 Ohj. Fritz Kiersch n/a
Viimeinen yhteys(The Dead Zone ) 1983 Ohj. David Cronenberg n/a
Cujo- Kauhun Silmät(Cujo) 1983 Ohj. Lewis Teague n/a
Christine, tappaja-auto(Christine) 1983 Ohj. John Carpenter n/a
Creepshow I 1982 Ohj. George A. Romer n/a
Hohto(The Shining) 1980 Ohj. Stanley Kubrick n/a
Salem's Lot 1979 Tv-elokuva. Ohj. Tobe Hooper n/a
Carrie (Carrie) 1976 Ohj. Brian De Palma n/a

©piina.net :: Sivuston suunnittelu & toteutus:Marika Lintula